top of page

Volkoren pitabroodje met kipgyros

Bijgewerkt op: 18 jan.


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 volkoren pitabroodjes

  • 400 gram kipgyros

  • 2 tomaten

  • 1/3 krop ijsbergsla

  • 1/2 komkommer

  • 4 el Griekse yoghurt

  • 4 el mayonaise

  • 2 kleine teentjes knoflook


Bereidingswijze:

  1. Bak de kipgyros in een antiaanbakpan gaar. Je hebt hiervoor geen extra vetstof nodig. De marinade rondom de kip bestaat hoofdzakelijk uit olie.

  2. Was de tomaten, sla en komkommer.

  3. Snijd de tomaten en de komkommer in plakjes en de sla in reepjes.

  4. Verwarm de pitabroodjes in een broodrooster of in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  5. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise.

  6. Pers de look fijn en meng onder de yoghurt en mayonaise.

  7. Snijd het pitabroodje door en bestrijk met de looksaus.

  8. Vul het vervolgens met sla, tomaat, komkommer en kipgyros.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page