Ingrediënten (voor 1 persoon):
1 witte visfilet
1/2de wortel
1/4de prei
1 kleine ui / 1 sjalot
1 teentje look
1 el olie
1 el citroensap
1/4de visbouillonblokje
Verse peterselie
Peper
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C
Leg een vel zilverfolie op een bakplaat.
Snijd de ui in kleine stukken en leg op het vel zilverfolie
Leg de vis op de ui, kruid met peper en verbrokkel het bouillonblokje over de vis.
Schil de wortel en snijd in brunoise.
Was de prei en snijd in halve ringen.
Pel het teentje look.
Leg de prei, wortel en het teentje look op de vis.
Sprenkel er de olie en het citroensap over.
Kruid met gesnipperde, verse peterselie.
Vouw de zilverfolie goed dicht.
Zet de vispapillot gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Comments