top of page

Pastasalade met gerookte zalm

Bijgewerkt op: 18 jan.


Ingrediënten (voor 1 persoon):

  • 100 gram gerookte zalm

  • 1 hardgekookt ei

  • 1 hand boontjes

  • 1 handje ijsbergsla, versnipperd

  • 1/4de komkommer

  • 1 tomaat

  • 1/2de appel

  • 40 gram pasta

  • Dressing naar keuze (bv. bieslook-yoghurtdressing)


Bereidingswijze:

  1. Kook de boontjes en de pasta beetgaar in twee aparte kookpotten en spoel beiden af onder koud stromend water.

  2. Was de komkommer, de tomaat en de appel.

  3. Snijd de komkommer in reepjes en de tomaat en de appel in blokjes.

  4. Snijd het hardgekookt ei in vier.

  5. Snijd de gerookte zalm in reepjes.

  6. Dresseer de ingrediënten op een bord en besprenkel met dressing

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page