Ingrediënten voor 4 personen:
3 rode paprika’s
2 tomaten
1 rode ui
2 el paprikapoeder
1 pot Boursin cuisine – tomaat en mediterrane kruiden (240g)
250 ml room
2-3 kipfilets
pasta naar keuze
Peper
Zout
Hittebestendige olie
Bereidingswijze:
1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Houd na afgieten een beetje kookvocht apart.
2. Snijd de kip in blokjes en bak volledig gaar in een 1 el olie.
3. Snijd de ui in halve ringen, de paprika in reepjes en de tomaat in blokjes.
4. Verhit 2 el olie in een pan en bak de paprika en de ui tot deze beetgaar zijn.
5. Voeg de tomatenblokjes en het paprikapoeder toe en roer om. Laat kort meebakken.
6. Voeg de Boursin toe en roer alles goed door elkaar.
7. Voeg de gebakken kippenblokjes, de pasta en de room toe en meng alle ingrediënten met elkaar.
8. Voeg wat kookvocht van de pasta toe indien de saus de kleverig is.
9. Kruid met peper en zout.
Comments