top of page

Pasta met Philadelphia geitenkaas en rozemarijn


Ingrediënten voor 2 personen:

  • 140 gram volkoren penne

  • 1 courgette

  • 250 g champignons

  • 1 ui

  • 1 potje Philadelphia geitenkaas rozemarijn

  • 100 g sojabonen

  • 2 el pijnboompitten

  • 1 teentje look

  • 1 el rozemarijn

  • 2 el olie

  • peper

  • zout


Bereidingswijze:

  1. Was de courgette en snijd in halve plakjes.

  2. Leg de courgetteschijfjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.

  3. Bestrooi met rozemarijn, peper en zout en besprenkel met 1 el olie. Schep om en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  4. Snijd de champignons in schijfjes en snipper de ui. Plet de look. Bak de champignons, ui en look in 1 el olie in een antiaanbakpan.

  5. Voeg de sojabonen en pijnboompitten toe aan de groenten en laat mee opwarmen. Zet het vuur uit.

  6. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  7. Giet de pasta af en laat een dikke bodem van het kookvocht in de pot. Voeg de kruidenkaas toe en roer om tot het een saus is geworden.

  8. Voeg de inhoud van de pan en de courgette toe aan de pasta.


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page