top of page

Pasta met chipolataworstjes


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 360 gram volkoren spaghetti

  • 400 gram chipolataworstjes gekruid

  • 150 gram roomkaas light

  • 1 ui

  • 1 gele paprika

  • 1 courgette

  • 3 wortelen

  • 2 teentjes look

  • 1 tl paprikapoeder

  • 1 tl oregano

  • 1 kippenbouillonblokje

  • 2 el spaghettikruiden

  • zwarte peper

  • kookvocht pasta

  • 3 el olie


Bereidingswijze:

  1. Kook de spaghetti al dente volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Pel en snipper de ui. Plet de look.

  3. Was de andere groenten en snijd ze in blokjes.

  4. Zet een grote anti-aanbakpan op het vuur, voeg er 2 el olie aan toe en bak de look, de ui en de groenten gaar. Schep regelmatig om.

  5. Bak in een andere antiaanbakpan de worstjes bruin en gaar in 1 el olie.

  6. Kruid de groenten met het paprikapoeder, de oregano, de peper en de spaghettikruiden. Verkruimel het bouillonblokje over de groenten. Laat de kruiden meebakken.

  7. Giet de pasta af, maar houd een deel van het kookvocht bij.

  8. Voeg de roomkaas toe aan de groenten en leng aan met kookvocht tot je een gladde saus hebt.

  9. Voeg de spaghetti bij de groenten.

  10. Snijd de worstjes in stukjes en voeg bij aan de spaghetti.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page